Шрот із насіння гарбуза
Борошно з насіння гарбуза — це збалансований дієтичний продукт, що містить натуральний природний комплекс білків, ліпідів, вітамінів, макро- та мікроелементів у поєднанні з цінними харчовими волокнами рослинного походження.
Дія шроту з гарбуза
Борошно з насіння гарбуза багате на клітковину, яка сприяє: виведенню солей важких металів з організму, стабілізації рівня цукру в крові, нормалізації діяльності шлунково-кишкового тракту, очищення кишківника, усунення надлишкового газоутворення, зниження ваги.
Харчові волокна є гарним поживним середовищем для розвитку бактерій кишкової мікрофлори. Харчові волокна зв'язують і виводять з кишківника надлишки жовчних кислот, завдяки чому прискорюються процеси жирового обміну в організмі, знижується ризик ожиріння й утворення каменів у жовчному міхурі. Борошно з насіння гарбуза — багате джерело цинку. Цинк відіграє важливу роль у запобіганні захворюванням передміхурової залози та продовження чоловічого довголіття. Він необхідний для розвитку репродуктивної системи в підлітків, підтримки її нормального функціонування. Цинк бере участь у білковому, жировому, вуглеводному обмінах, синтезі нуклеїнових кислот. Він впливає на процес формування імунітету та біоенергетичні процеси. У поєднанні з вітамінами й амінокислотами цинк особливо корисний для підтримки здоров'я шкіри, кісток, нігтів і волосся.
Рекомендації щодо застосування
Додавати до готових страв: салати, супи, каші, соуси; використовувати як панірування; під час приготування випічки додавати в пшеничне борошно (1-2 ст. ложки на 1 кг пшеничного борошна).
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Справжні скарби |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 33 ₴