Горохове борошно "Сто пудів", 500 г
Типи страв, які можна приготувати з горохового борошна, вельми різноманітні. Каші, супи, запіканки, пудинги, пюре з борошна готуються набагато легше, ніж із цілісних горошок. Додавання горохового борошна до пшеничного або житнього відчутно підвищує корисність готових макаронних виробів, хліба та кондитерської випічки.
Оладки з горохового борошна
Інгредієнти:
- борошно горохове — 1 склянка
- вода — 0,5 склянки
- картопля — 2 шт.
- куряче яйце — 1 шт.
- свіжий помідор — 1 шт.
- лук ріпчастий — 1 шт.
- зелень петрушки до смаку
— олія рослинна для смаження
Вимити очищену сиру картоплю, натерти на великій тертці. Репчастий лук і помідор натерти на великій тертці. Петрушку дрібно нарізати. У глибокій мисці змішати натертий картоплю, цибулю, помідор, борошно, петрушку та посолити. Додати яйце, воду, ретельно перемішати. Розігріти сковороду, влити олію. На сковороду столовою ложкою викласти оладі. Смажити оладушки на середньому вогні з обох боків до готовності.
Основні | |
---|---|
Виробник | Сто пудів |
Країна виробник | Україна |
Культура | Горох |
Ґатунок | Вищий |
Термін придатності | 6 міс |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 25 ₴