Шрот рудея добувають під час виробництва рудейної олії першого холодного пресування. Використовують шрот руде в народній медицині, косметології. Шрот рудика містить велику кількість магнію, регулює вміст цукру та холестирину в крові, сприятливо впливає на підшлункову залозу.
Вживання рудикової борошна покращує роботу шлунково-кишкового тракту, очищає кишківник від гельмінтів і грибів, підіймає імунітет.
Приймають шрот рудея 1-2 рази на день по 1 ч.л. за 30 хвилин до приймання їжі впродовж 3 тижнів. Шрот має приємний овочевий запах і гіркувато-зборовий смак. Прекрасно підходить для додавання в овочеві салати. Перед вживанням у лікувально-профілактичних цілях проконсультуйтеся з лікарем.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Справжні скарби |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 18 ₴