Хліб цілозерновий пшенично-ржаний на заквасці "Вітамін", 500 г
Хліб цілозерновий пшенично-ржаній на заквасці корисний і смачний сорт випічки, якому віддає перевагу дедалі більша кількість людей.
Зверніть увагу! Цей тип хліба випікається тільки в будні.
Склад: борошно цілозернове пшеничне, борошно пшеничне 2 сорти, борошно пшеничне 1 сорти, закваска житня, сіль, вода.
Користь хліба на заквасці
Головна його перевага полягає в тому, що в неї немає вад дріжджового. Користь бездротового хліба полягає в тому, що він добре засвоюється організмом, що полегшує процес травлення. Це насамперед пов'язано з тим, що він грубіший і щільніший. У разі вживання щільного м'якуша активізується робота кишківника та м'язів травного тракту.
Далі, міркуючи про те, чим корисний хліб на заквасці, варто зазначити, що він не завдає шкоди кишковій мікрофлорі. Вміст дріжджів у звичайному тісті може призвести до зміни кількості бактерій у кишківнику, що може спровокувати появу серйозного дисбактеріозу. Вживання бездрожевого хліба не призведе до таких наслідків. Крім того, звичайні хлібобулочні вироби часто можуть стати причиною метеоризма. Дріжджі, через які тісто набухає й утворюється велика кількість порожнин із вуглекислим газом у ньому, сприяють виникненню сильного газоутворення й у кишківнику. Бездротового хліба на заквасці таких явищ не викликає.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 500 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Вітамін |
Тип | Хліб на заквасці |
- Ціна: 38 ₴