Продавець Магазин здоровых продуктов "Эдемский сад". Почувствуйте вкус здоровья! розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
774 відгуків
ПРОДУКТИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
+380 (95) 575-58-71
+380 (98) 727-32-23
Рисове борошно "Стопудів", 500 г, фото 2

Рисове борошно "Стопудів", 500 г

60 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Рисове борошно "Стопудів", 500 г
60 
В наявностіРисове борошно "Стопудів", 500 г
+380 (95) 575-58-71
  • +380 (98) 727-32-23
+380 (95) 575-58-71
  • +380 (98) 727-32-23
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Користь рисового борошна зумовлена насамперед рослинним білком, що має повноцінний амінокислотний склад, необхідний для нормального функціонування людського організму. Крім мінеральних речовин, до її складу входять також крохмаль, клітковина, моно- та дисахариди.

Рисове борошно, як гіпоалергенний продукт, використовується в дитячому та дієтичному харчуванні. Пояснюється це просто — у ній немає глютену, який навіть на травлення здорових людей може мати негативний вплив, ставши причиною таких явищ, як метеоризм, печія, закреп, діарея та різні розлади.

Загалом рисове борошно є важливою частиною раціону хворих серцево-судинними та нирковими захворюваннями, хронічним ентероколітом, гастритом і виразкою шлунка, а також дітей першого року життя. Великий об'єм крохмалю, що входить до складу крохмалю, робить її високопоживною їжею, вельми корисною ослабленим людям, а також спортсменам.

Споживання в їжу виробів із рисового борошна зменшує потребу людини в цукрі та жирах без зменшення одержуваної енергії. Саме тому вона стала одним з улюблених продуктів тих, хто бажає схуднути. Вітаміни групи B є важливим елементом для нормального функціонування нервової системи. Білки й амінокислоти в складі рисового борошна слугують будівельними матеріалами нових клітин. Брак солей натрію за одночасної наявності калію дає змогу здійснювати очисну роботу, виводячи з організму солі, що надходять з іншими продуктами.

Застосування рисового борошна

Рисове борошно може повноцінно використовуватися під час випікання більшості кондитерських виробів — тортів, млинців і солодощів. Вони виходять смачними, хрусткими, з красивою зернистою скоринкою. Однак потрібно враховувати, що немає глютену, є корисним із медичного погляду, позначається на кулінарних особливостях. З такого борошна не виходить дріжджового тіста, наприклад, для хліба, але її можна з успіхом комбінувати з пшеничною, зазвичай у пропорції 1:5.

 

Характеристики
Основні
ВиробникСто пудів
Країна виробникУкраїна
КультураРис
ҐатунокВищий
Термін придатності12 міс
УпаковкаПакет
Користувальницькі характеристики
Вага500 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 60 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner