Склад: соєве борошно та вода.
Салат із рису та соєвої вермішелі
У киплячу воду додати сіль, спеції на смак і цим залити соєву вермішель. Настояти 10 — 12 хв. Добре промити в проточній воді (воді дати стекти). Порізати соєву вермішель на дрібні шматочки, додати рис, нарізану моркву, зелену цибулю, петрушку, майонез, сіль, спеції на смак, все перемішати.
Витрата продуктів: рис 200 г, соєва вермішель 30 г, вода 100 мл, 70 г відвареної моркви, майонез 2 ст. ложки, сіль, спеції, зелень.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 0.25 кг |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Виробник | Агропрод |
Тип | Вермішель |
Склад | соевая мука и вода |
Користувацькі характеристики | |
Вермішель | збагачена білком |
Времишель | дуже ситна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 89,50 ₴