Низьковуглеводна суміш для випікання без глютену, 250 г
НИЗЬКОВУГЛЕВОДНА СУМІШ
Вас приваблюють корисні закуски з низьким вмістом вуглеводів? Ви хочете спекти торт, булочки, торт або бульбашку і одночасно дотримуватися низьковуглеводної НИЗКОУГЛЕВИДОВОЇ дієти? Спробуйте нашу універсальну суміш для швидкої випічки, яку може приготувати навіть новачок.
• Важливим компонентом суміші є псиліум - 100% рослинна клітковина, яка підтримує наше травлення в гармонії.
• Додавайте лише олію, яйця та воду
• Швидка та проста підготовка
• З суміші ви можете приготувати напр. Булочки, тіло для торта, торт, бубланін тощо ...
• Високий вміст клітковини
• З ксилітом (20 г)
• Інгредієнти
МИГДАЛЕВЕ борошно, кокосове борошно, ксиліт, незбиране молоко, картопляна клітковина, піднімаючі речовини: калію водню тартрат, бікарбонат натрію; псиліум, стабілізатор: ксантанова камедь, аромат.
Спочатку розігрійте духовку до 170 ° C. Покладіть у миску 4 яйця, додайте 5 столових ложок олії і перемішайте. Потім вилийте універсальну суміш для випічки в миску. Суміш змішати з яйцями та олією і додати до вже сформованого тіста 100 мл гарячої води і знову перемішати. Використовуйте суміш відповідно до доданих рецептів (булочки, пузирці, булочки ..) і випікайте 40–45 хв 170 ° C. Після випікання вийміть суміш із духовки і дайте їй охолонути.
Харчова інформація на 100 г:
Енергетична цінність 1635 кДж / 393 ккал Жири 25 г. з яких сидів. жирні кислоти 6,2 г. Вуглеводи 35 г (з них 20 г ксиліту) з яких цукри 10,5 г. Клітковина 18 г. Білки 15 г. Сіль 0,2 г.
Основні | |
---|---|
Виробник | Topnatur |
Країна виробник | Чехія |
Вага | 250 г |
Тип | Фасовані |
Вид кондитерських виробів | Кекси |
- Ціна: 179 ₴