БЕЗГЛЮТЕНОВА СУМІШ ДЛЯ ХЛІБА
Безглютенова суміш для приготування хліба, яку може приготувати навіть новачок. Хліб містить збалансовану суміш лляного борошна, псилію, картопляної клітковини та суміш насіння (гарбуз, соняшник).
• Ви додаєте лише йогурт та яйця.
• З суміші можна сформувати хліб (приблизно 400 г) або булочки.
• Швидка та проста підготовка.
• Високий вміст клітковини.
• Важливим компонентом суміші є псиліум - 100% рослинна клітковина, яка підтримує наше травлення в гармонії.
Інгредієнти
Суміш насіння в різних пропорціях (соняшникова та гарбузова), лляне борошно (золоте та коричневе), картопляна клітковина, псиліум, піднімаючі речовини: тартрат калію водню, бікарбонат натрію, сіль, дріжджі для гурманів, стабілізатор: ксантанова камедь, кмин.
Спочатку розігрійте духовку до 170 ° C. Розбийте в миску 4 яйця і збийте їх у піну ручним збивачем. До збитих яєць додайте 150 г вершкового йогурту. Додайте суміш до хліба і ретельно перемішайте. Дайте суміші постояти 2 хвилини, а потім сформуйте хліб або булочки. Суміш буде краще формуватися, якщо змочити руки водою. Покладіть хліб або булочки на деко і випікайте 60 хвилин (хліб) або 35 хвилин (булочки) при 170 ° C. Після випікання вийміть суміш з духовки і дайте охолонути. Для збереження свіжості рекомендуємо зберігати хліб на холоді. Порада: Перед випіканням посипте хліб або булочки (гарбуз, соняшник) для гарніру.
Харчова інформація на 100 г:
Енергетична цінність 1466 кДж (352 ккал) Жири 25 г. з яких сидів. жирні кислоти 3 г. Вуглеводи 10 г. з яких цукри 1,6 г. Клітковина 30 г. Білки 24 г. Сіль 2 г.
Основні | |
---|---|
Виробник | Topnatur |
Країна виробник | Чехія |
Вага | 150 г |
Склад | Суміш насіння в різних пропорціях (соняшникова та гарбузова), лляне борошно (золоте та коричневе), картопляна клітковина, псиліум, піднімаючі речовини: тартрат калію водню, бікарбонат натрію, сіль, дріжджі для гурманів, стабілізатор: ксантанова камедь, кмин. |
- Ціна: 79 ₴