Мікрогрин, суміш із паростків і пророщеного насіння
Свіжі, хрусткі, смачні та суперкорисливі паростки різних насіння в одній коробці!
Просто додайте в салат — і забудьте про брак вітамінів і поживних речовин! )
Склад: свіжі паростки горошку, руколи, соняшника, люцерни, редиски, гірчиці, пшениці, сочевиці, насіння чіа. 60грам
Мікрогрин — це молода мініатюрна зелень. Зазвичай мікрогрином називають паростки сої, люцерни, цибулі, квасолі, горошка, яким усього тижня від роду, максимум 10 днів. Мають такі паростки досить милий і симпатичний вигляд, але ще вони приємні на смак і корисні для здоров'я.
Корисні властивості пшениці, що проросла, всім відомі, а ось мікрогрін порівняно недавно стали подавати в ресторанах. Його подають у складі салатів або з гарніром до другої страви. Мікрогрин прикрашає страву — як зовні, так і додає цікаві смакові нотки. Наприклад, мікрогрин цибулі на смак досить гострий, а мікрогрин бобових практично солодкий.
Користь мікрогрину неоціненна. У зелені безліч вітамінів і мікроелементів, а оскільки рослина є тільки на початку свого становлення — природа дає їй максимум необхідних корисних речовин у високій концентрації.
Мікрогрин очищає організм, омолоджує клітини тіла та сприяє омолодженню шкіри, прискорює ріст волосся й робить нігті здоровішими. Також мікрогрин дуже корисний для травлення й крові. Калорійність продукту така низька, що організм на його перетравлення витрачає більше енергії.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Salateria |
Тип | Здорові продукти |
Упаковка | Крафт-пакет |
- Ціна: 59 ₴