Суміш для пудингу безглютенова зі смаком вершків, "Celiko", 45 г
Побалуйте себе смачним безглютеновим пудингом зі смаком вершків!
Спосіб приготування:
1. Візьміть 0,5 л холодного молока (зокрема гребінця).
2. В 1/2 склянки холодного молока висипте вміст паковання та добре перемішайте.
3. В Залишу частину молока додайте 2 столові ложки цукру (приблизно 40 г) і доведіть до кипіння. Влийте молочний порошок у кипляче молоко та продовжуйте помішувати.
4. Розлийте готовий до вживання пудинг у охолоджений посуд, і залиште охолоджувати.
Склад: кукурудзяний крохмаль, картопляний крохмаль, барвник: рибофлавін, ароматизатор.
Продукт може містити: молоко, сою, горіхи.
Харчова цінність у 100 г продукту:
Енергетична цінність: 1480 кДж / 354 ккал
-
Жири 0 г
-
Вуглеводи 87г, зокрема цукру 0 г
-
Білки 0 г
-
Сіль 0,04г
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Вага | 45 г |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Celiko |
Тип | Здорові продукти |
Основні атрибути | |
Упаковка | Паперовий пакет |
- Ціна: 11 ₴