Меласовий тростинний цукор "Bio*Nebio", 300 г
Натуральний тростинний меласовий цукор виробляється за допомогою концентрування тростинного соку. Цукор із меласою представляє собою темні вологі кристали, які мають типовий смак і аромат тростинної патоки. Темно-коричневий колір є результатом наявності патоки в кристалах цукру. Меласовий тростинний цукор чудово доповнить Ваші маринади, соуси та пряні вироби з тіста.
Додайте кілька чайних ложок цього цукру, щоб поліпшити смак яблучних штруделів і тортів, шоколадного тіста або пряників.
Він чудово підходить для пряних кисло-солодких маринадів і маринадів із соєвого соусу — наприклад, з імбиром і часником.
Чайна ложка цукрової патоки підсилює смак томатних соусів для італійської пасти.
Корисна порада:
якщо цукор затвердіє, просто залиште його на ніч у ємності, накритої вологою тканиною.
Склад: натуральний тростинний цукор
1615 kJ/380 kcal
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Чехія |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Упаковка | Пакет |
Вага | 300 г |
Умови зберігання | Зберігати при температурі до 30С |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Bio*Nebio |
Форма випуску | Розсипний |
Інформація для замовлення
- Ціна: 89 ₴