Кунжут — чемпіон із вмісту кальцію, а кунжутна паста ще й дуже багата на цинк.
Тому кунжут широко використовується не тільки в кулінарії, але й косметології.
Багато кунжуту в зернах з'їсти не так уже й легко, а смак кунжутної олії не кожному здасться приємним, тому кунжутна паста має незаперечну перевагу.
Саме склад це те, за що продукція MantEca заслуговує на всілякі похвали — 100% вміст тільки натуральних інгредієнтів, навіть немає цукру. У цьому разі склад
Кунжут 100%
І все! Представляєте? Ні консервантів, ні ароматизаторів, ні тим більше Е-шок...
Консистенція у цього продукту досить однорідна, але все ж трапляються невеликі домішки кунжутної оболонки.
А ще паста вмеру рідка, легко намащується на бутерброд і добре розчиняється у воді.
Оскільки складається ця паста виключно з меленого кунжуту, то під час першого відкриття можлива сепарація оливи.
Чудово підходить як заправа до салату.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Manteca |
Країна виробник | Україна |
Вид пасти | М'які |
Упаковка | Пластикова банка |
Термін придатності | 6 міс |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Здорові продукти |
Вага, г | 180 |
- Ціна: 129 ₴