Суперпродукт No 1: Насіння конопель
Історія вживання конопляних насіння та олії стара як світ. Рукавиці Давнього Єгипту,дові та навіть Київської Русі використовували олію конопель для догляду за тілом, а пасту з конопляного насіння вживали в їжу.
Зараз давня культура переживає друге народження. Багато в чому завдяки українським селекціям, які виросли сорт із гранично низьким вмістом психоактивних речовин ЮСО-31. Конопля саме цього сорту росте зараз на полях Європи.
Чому ми вважаємо конопляне насіння "суперфудом":
1. Протеїн
Насіння конопель на 33% складається з білка, таких багатих на протеїни рослин на планеті Земля зовсім небагато. Конопляне насіння — повноцінне джерело білка, воно містить дев'ять основних амінокислот, які необхідні людині. Це означає, що вживання в їжу конопель може повністю замінити білки тваринного походження. Лікуйте, вегани!
2. Хлорофіл
Так, хлорофіл є в зелені та капусти. Але найкраще він засвоюється людським організмом разом із жирами. Хлорофіл сприяє збільшенню якості та кількості червоних кров'яних клітин — еритроцитів. А ті, як ми знаємо, забезпечують кров киснем. Хлорофіл виводить з організму сполуки важких металів і бореться із запальними процесами.
3. Полінасичені жири (омега-3, -6, -9 і лінолева кислота)
Конопля містить полінасичені жири омега-3 й омега-6 в ідеальному співвідношенні для людського тіла. Разом вони утворюють вітамін F — комплекс поліненасичених жирних кислот, які беруть чималу участь у біологічних процесах. Постійне вживання жирних кислот допомагає позбутися екземи, алергії та проблем із суглобами.
4. Клітковина
Якщо ви маєте вибір між очищеним і неочищеним насінням — виберіть неочищені. Оболонка конопляного зерна є чудовим джерелом клітковини та магнію, очищає кишечник від шлаків і виводить токсини, що накопичилися в нашому організмі.
5. Вітаміни та мінерали
Вітамін Е відповідає за еластичність клітинних мембран, саме наявність у достатній кількості цього джерела довголіття така цінна в конопляних насінні. Також вони багаті на магній, калій, фосфор, цинк, вітаміни групи B і вітамін D.
4 столові ложки конопляних насіння на день допоможуть:
— поліпшити травлення
— нормалізувати обмін речовин
— очистити організм від токсинів
— зміцнити судини та наситити кров киснем
— контролювати вагу
— зменшити періодичні та мігрені болі
— зняти хронічні запалення
— боротися з хронічною втомою й депресією
Застосування насіння конопель
Додавайте насіння до всіляких смузі та каші, а можете зробити з них конопляне молоко. Рецепт досить простий: чотири столові ложки неочищеного конопляного насіння залити 350 мл води, накрити та поставити в холодильник на 2-3 години. Додати 2 чайні ложки сиропу агави або квіткового меду і збити все разом у блендері.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Вітамін |
- Ціна: 184 ₴