Сіль морська італійська "Стопудів", 400 г
Морська сіль — дивовижний продукт, що вражає уяву своїм багатим складом. Ці білі кристали, крім того, що незамінні для життєдіяльності нашого організму, надають особливого смаку їжі.
Сіль, як одна з найважливіших складників крові людини, винятково важлива для нашого здоров'я. Сіль бере участь в обмінних процесах, у регуляції серцевої діяльності, у роботі нирок і виконує багато інших життєво необхідних функцій. Найкориснішою для людини є натуральна морська сіль. У харчовій морській солі містяться калій, натрій, кальцій, магній, бром, йод — ці речовини допомагають регулювати живлення клітин і їхнє очищення, формують клітинні оболонки, покращують передавання нервових імпульсів, допомагають крові згортатися, м'язам — розслаблятися, заспокоюють нервову систему, регулюють гормональний обмін. Крім цього, морська сіль має лікувальні властивості для шкіри й тому активно застосовується в бальнеології — вона подразнює шкірні покриви, викликаючи приплив крові до них, унаслідок чого клітини шкіри активніші оновлюються, швидше відбувається загоєння подразнень і пошкоджень. Сіль впливає на нервову систему — це чудовий засіб зняття стресу.
Натуральна морська сіль утворюється випаруванням морської води під впливом сонця та вітру, збирається вручну, раз на рік — у літню пору. Зібрана сіль проходить процес оброблення — її промивають, сушать і подрібнюють для отримання кристалів різного розміру.
Плавані сирки з овочами
Інгредієнти:
Плавлені сирки (СОВА ПАРА "ЯНТРАР") - 200 г
Помідори чері — 150 г
в'ялені оливки — 3 шт.
Часник — 1 зубчик
Каперси -1 ст.л.
Лимон- половинка
Розмарин — 2 гілочки
Соус чилі — 1 стл.
Оливкова олія — 1 ст. л.
Морська сіль — на смак
Чорний перець мелений — на смак
Часник очистити та дрібно нарізати. Черрі обполоснути та розрізати на чверті. Оливки нарізати шматочками. З половинки лимона вичавити лимонний сік. Розмарин обполоснути, оборювати голочки та подрібнити їх. З каперсів злити маринад. Змішати помідори, часник, лимонний сік, розмарин, соус чилі, оливки й оливкову олію. Додати морську сіль і чорний перець. Перемішати. З фольги вирізати 2 однакові аркуші розміром 30х30 см. На серединку кожного з них викласти плавлений сирок і зверху рівномірно розподілити овочеву заправку. Загорнути фольгу та випікати сирки в розігрітій до 180 З духовкою 15 хвилин.
Основні | |
---|---|
Виробник | Сто пудів |
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.4 кг |
Упаковка | Паперовий пакет |
- Ціна: 33,50 ₴