Крохмаль кукурудзяний сухий "Сто пудів", 400 г
Кукурудзяний крохмаль називають джерелом енергії для сучасної людини. Отримують його з зерен кукурудзи. Він має високу здатність до набухання, як у гарячій, так і в холодній воді. Хімічний склад унаслідок цього залишається незмінним. Запах і смак аналогічним зернам кукурудзи.
Загалом кукурудзяний крохмаль застосовують у кулінарії як загусник. Це один з основних компонентів м'ясомолочної, хлібопекарної та кондитерської галузі. У домашніх умовах господині використовують його для приготування соусів, начинок, пудингів, цукерок та інших страв.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Сто пудів |
Країна виробник | Україна |
Вага | 400 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 34 ₴