Продавець Магазин здорових продуктів "Едемський сад". Відчуйте смак здоров'я! розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
825 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена найближчим робочим днем.

ПРОДУКТИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
+380 (95) 575-58-71
+380 (50) 967-19-10

Макарони "Лагман" гречані "Сто пудів", 400 г

41 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Немає в наявності
Макарони "Лагман" гречані "Сто пудів", 400 г
41 ₴
Немає в наявностіМакарони "Лагман" гречані "Сто пудів", 400 г
+380 (95) 575-58-71
(з приводу замовлень на сайті)
  • +380 (50) 967-19-10
    магазин Галицька 80А
+380 (95) 575-58-71
(з приводу замовлень на сайті)
  • +380 (50) 967-19-10
    магазин Галицька 80А
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Лагманська локшина — це особлива локшина, заправлена оригінальним підсмажуванням із набором характерних спецій. Вважається середньоазійською стравою. Лагман універсальний — це й перше, й друге блюдо одночасно. Величезна кількість корисних речовин, які містять усі його інгредієнти, робить лагманську локшину дуже корисною, і лагман може посісти почесне місце на святковому столі. Між іншим, у Середньій Азії його таким і вважають, а від кількості м'яса та прянощів, яке господиня посіла в лагман, залежить ступінь поваги господарів до гостей.

Спосіб приготування: 

На 100 г макаронних виробів потрібно взяти 1 л води та 1/3 чайної ложки солі. Макаронні вироби засипати в підсолену воду, що кипить, і варити, помішуючи, на слабкому вогні впродовж 1-2 хвилин. Вимкнути вогонь і залишити макарони під закритою кришкою на 7-10 хвилин. Готові макарони відкинути на друшляк.

Рецепт "Лагман по-узбекськи"

соєве м'ясо 300-400 грамів,
лагман (500 грамів),
цибуля (2 шт.),
морква (2 шт.),
картопля (2 шт.)
ладкий перець болгарський (1 шт.),
перець чилі (2 маленькі стручки),
часник (2 зубчики),
стручкова квасоля (100 грамів),
помідор (2 шт.)
олія,
сіль, перець, зелень.

Нарізати лук, морква та редьку кубиками (бічна 1,5 см). Помідори обдати окропом і поливати холодною водою. Шкіра водночас легко знімається. Нарізати кубиками м'якуш. Солодкий перець порізати соломкою. Стручки квасолі розрізати на шматочки по 3 см, часник почистити та порізати, 1 перець чилі подрібнити, друге відкласти.
Соєве м'ясо нарізати тонкими смужками, розігріти в казанці олію й обсмажити на максимальному вогні. Додати лук і надалі обсмажувати. Додати в котел репу, моркву, квасолю. Тушкувати все разом, потім додати помідори, перець стручком і часник. Селералей класти цілими гілочками. Засинати спеції та додати солодкий перець. Ще 2 хвилини та вливати ввечері воду. Рідина має закривати суміш у котлі. Ще за 10 хвилин посолити. Через 2-3 хвилини зняти з вогню, залишити на 15 хвилин постояти. Локшина відварити та зберігати окремо.

Характеристики
Основні
ВиробникСто пудів
Країна виробникУкраїна
ОсноваГречана
Вага0.4 кг
Користувальницькі характеристики
ТипВеганські продукти
УпаковкаПакет
Інформація для замовлення
  • Ціна: 41 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner