Макарони "Лагман" гречані "Сто пудів", 400 г
Спосіб приготування:
На 100 г макаронних виробів потрібно взяти 1 л води та 1/3 чайної ложки солі. Макаронні вироби засипати в підсолену воду, що кипить, і варити, помішуючи, на слабкому вогні впродовж 1-2 хвилин. Вимкнути вогонь і залишити макарони під закритою кришкою на 7-10 хвилин. Готові макарони відкинути на друшляк.
Рецепт "Лагман по-узбекськи"
соєве м'ясо 300-400 грамів,
лагман (500 грамів),
цибуля (2 шт.),
морква (2 шт.),
картопля (2 шт.)
ладкий перець болгарський (1 шт.),
перець чилі (2 маленькі стручки),
часник (2 зубчики),
стручкова квасоля (100 грамів),
помідор (2 шт.)
олія,
сіль, перець, зелень.
Нарізати лук, морква та редьку кубиками (бічна 1,5 см). Помідори обдати окропом і поливати холодною водою. Шкіра водночас легко знімається. Нарізати кубиками м'якуш. Солодкий перець порізати соломкою. Стручки квасолі розрізати на шматочки по 3 см, часник почистити та порізати, 1 перець чилі подрібнити, друге відкласти.
Соєве м'ясо нарізати тонкими смужками, розігріти в казанці олію й обсмажити на максимальному вогні. Додати лук і надалі обсмажувати. Додати в котел репу, моркву, квасолю. Тушкувати все разом, потім додати помідори, перець стручком і часник. Селералей класти цілими гілочками. Засинати спеції та додати солодкий перець. Ще 2 хвилини та вливати ввечері воду. Рідина має закривати суміш у котлі. Ще за 10 хвилин посолити. Через 2-3 хвилини зняти з вогню, залишити на 15 хвилин постояти. Локшина відварити та зберігати окремо.
Основні | |
---|---|
Виробник | Сто пудів |
Країна виробник | Україна |
Основа | Гречана |
Вага | 0.4 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Веганські продукти |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 41 ₴