Соєві соуси торгової марки DanSoy виготовляються виключно з продуктів природного сквашування, отриманих із соєвих бобів, ячменю, коричневого рису та грибка aspergillus oryzae, з додаванням морської солі та цукру. У процесі бродіння соєвий білок розщеплюється до амінокислот, а крохмаль — до цукру, що робить цей продукт корисним і легкозасвоюваним для організму.
Соєвий соус DanSoy Nihon – це універсальний соус для страв східної кухні.
Використовуючи соєвий соус DanSoy для приготування ваших страв, ви перетворюєте звичайну їжу на шедевр кулінарного мистецтва!
Соєвий соус DanSoy Nihon – це універсальний соус для страв східної кухні.
Використовуючи соєвий соус DanSoy для приготування ваших страв, ви перетворюєте звичайну їжу на шедевр кулінарного мистецтва!
Характеристики
Основні | |
---|---|
Упаковка | Пластикова пляшка |
Об`єм | 1000 мл |
Склад | Вода, соевые бобы, ячмень, рис, морская соль, сахар |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Foodstaffs Co |
Тип | Соєві продукти |
Інформація для замовлення
- Ціна: 82 ₴