Демерара це різновид натурального цукру, який не піддається очищенню за допомогою хімічних речовин, завдяки чому він зберігає цілий комплекс вітамінів і мікроелементів. Його великі кристали мають золотистий колір і ароматний солодкий смак. Тростинний цукор чудово підходить для фруктів і ягід, для приготування різних страв і випічки, нанесення на кондитерські вироби. Він добре карамелізується внаслідок чого багатий смак і аромат стає тільки кращим. Це ідеальний компонент для коктейлів і гарячих напоїв.
Переваги цукру Демерара:
- До його складу входить коричнева патока, завдяки чому тростинний цукор містить велику кількість корисних речовин і мікроелементів, як-от цинк, кальцій, калій і мідь;
- Тростинний коричневий цукор Демерара має специфічний насичений аромат;
- Під час виробництва коричневого цукру Демерара не використовують смакові домішки та барвники.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Упаковка | Пакет |
Вага | 500 г |
Умови зберігання | Зберігати при температурі до 30С |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | VEGA PROVITA |
Форма випуску | Розсипний |
- Ціна: 64 ₴