Спельта "Стопудів", 200 г
"Антична" пшениця
Напівдутний сорт
Спельта — це далекий предок сучасної пшениці. У стародавньому Єгипті спельта була головним культивованим злаком.
Завдяки сучасним науковим дослідженням, ми тепер знаємо, що, по Порівнюючи з іншими зерновими, спельта має оптимальний якісним і кількісним складом усіх компонентів: цінний білок (з іншою структурою, ніж у пшениці), вуглеводи, жирні кислоти, мінеральні солі, мікроелементи (залізо, магній, фосфор, кальцій), електроліти, вітаміни (А, Е, D, B1, B2, B6).
У польському Центрі Св. Хільдегарди, у якому займаються лікуванням спельту, зазначають: «... це найкращий серед усіх злаків. Зігріває, живить, зміцнює і є м'якшим, ніж інші зернові культури. Дає людині сильні м'язи та здорову кров, щасливий розум і Безтурботну душу».
Завдяки цьому дивовижному злаку:
- Не утворюються злоякісні пухлини
- він діє протизапально й антиалергенно,
- зміцнює серце та нервову систему,
- підвищує життєвий тонус,
- знижує рівень холестерину в крові,
- покращує м'язову структуру,
- впливає на поліпшення настрою.
Є безліч рецептів приготування каш, супів, салатів, а також хліба і десертів. Нижче один із них.
Спельта з овочами
Інгредієнти: спельта, помідори, солодкий перець, огірок, зелень, сіль олія.
Спосіб приготування: спельту промити, відварити у 400 мл води до готовності. Остудить. Овочі та зелень промити, нарізати невеликими шматочками. У глибокій місткості змішати спельту, нарізані овочі та зелень. Підсолити, змастити олією. Смачного!
Основні | |
---|---|
Виробник | Сто пудів |
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 12 міс |
Упаковка | Пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Вид крупи | Спельта |
- Ціна: 27 ₴