Кошик
452 відгуків
ПРОДУКТЫ ЗДОРОВОГО ПИТАНИЯ
+38 (095) 575-58-71
+38 (098) 727-32-23
Сочевиця турецька червона вищий сорт, 1кг

Сочевиця турецька червона вищий сорт, 1кг

62 грн.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн.

  • В наявності
Сочевиця турецька червона вищий сорт, 1кг
62 грн.
В наявностіСочевиця турецька червона вищий сорт, 1кг
Купити
+38 (095) 575-58-71
  • +38 (098) 727-32-23
+38 (095) 575-58-71
  • +38 (098) 727-32-23
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Калорійність сочевиці
У сирої сочевиці міститься 106 кКал. Продукт не містить жирів, що дозволяє вживати його людям, що страждають зайвою вагою, але в ньому є вуглеводи, які дають тривале відчуття ситості. В вареної сочевиці 111 кКал. У смаженої сочевиці всього 101 кКал.

Сочевиця містить велику кількість рослинного білка, який легко засвоюється організмом, при цьому вміст сірчаних амінокислот і триптофану в чечевиці нижче, ніж в інших бобових. Сочевиця містить менше жиру, ніж горох і є чудовим джерелом заліза. До переваг можна віднести швидкість приготування сочевиці.

У сочевиці міститься фолієвої кислоти більше, ніж у якомусь іншому продукті. В одній порції приготовленої сочевиці міститься 90% рекомендованої денної норми фолієвої кислоти. Сочевиця містить розчинну клітковину, яка покращує травлення і відсуває перспективу раку прямої кишки. Чечевичная каша стимулює обмін речовин, підвищує імунітет і нормалізує роботу сечостатевої системи.

Зерно сочевиці відрізняється високим вмістом мікроелементів — кальцію, калію, фосфору, заліза, має у своєму складі марганець, мідь, молібден, бор, йод, кобальт, цинк, жирні кислоти групи Омега-3, Омега-6, а також є гарним джерелом вітамінів групи В, містить вітаміни РР, А, а проростають зерна — вітамін С.
За своїм живильним властивостям сочевиця може замінити хліб, крупи і значною мірою м'ясо.

 

Вегетаріанський суп з червоної сочевиці

Інградієнти:

  • Сочевиця – 350 г
  • Помідори – 400 г
  • Оливкова олія – 100 г
  • Петрушка – 1 пучок
  • Часник – 4-5 зубчиків
  • Кмин (в зернах або мелений) – 1 ч. ложка
  • Червоний перець гострий – 1 стручок
  • Сіль – за смаком
  • Приготування :
  • 1. Ретельно промити через друшляк сочевицю, злити зайву воду.
  • 2. Помідори обдати окропом, зняти шкірку і нарізати кубиками середнього розміру.
  • 3. Почистити і дрібно нашаткувати часник.
  • 4. Каструлю з товстим дном, поставити на середній вогонь і розігріти в неї оливкова олія.
  • 5. У розігріте масло викласти часник і пасерувати протягом хвилини, постійно помішуючи, щоб уникнути пригорання.
  • 6. Додати зерна кмину, подрібнений червоний перець і готувати ще близько хвилини, продовжуючи помішувати.
  • 7. Додати помідори, трохи збільшити вогонь і тушкувати протягом 3 хвилин. 
  • 8. Додати сочевицю і ретельно перемішати. 9. Налити в каструлю 1 л води, довести до кипіння і накрити кришкою. 10. Після того, як суп закипить, зменшити вогонь до мінімуму і варити протягом 30 хвилин, поки сочевиця не стане м'якою. 11. Петрушку дрібно нашаткувати. 12. Через півгодини петрушкою і приправити суп посолити за смаком. 13. Подавати з хрустким хлібом або грінками. Приємного апетиту!

     

     

     

     

     

     

 

 

 

 

 

 

Характеристики
Основні
Країна виробникТуреччина
Термін придатності1 міс
УпаковкаПакет
Вага0.3 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 62 грн.