З усіх видів рису — червоний вважається найкориснішим. Частково це зумовлено тим, що цей продукт не піддається шліфуванню, тому в ньому є велика кількість клітковини, а також зберігається максимум мінералів, амінокислот і вітамінів. Крім цього, відрубна оболонка, що залишилася, зберігає форму зерен під час теплового оброблення та надає їм приємного горіхового аромату.
У червоному рисі є чимало вітамінів групи В. Завдяки цьому він найкраще позначається на стані нігтів, волосся та шкірних покривів. Також цей злак багатий на цінні мінерали — йод, фосфор, калій, магній, мідь, кальцій і залізо.
Користь червоного рису полягає ще й у тому, що ця крупа є потужним антиоксидантом. Якщо його регулярно споживати, в організмі знизиться концентрація вільних радикалів і зменшиться ймовірність розвитку онкологічних захворювань, особливо раку товстої кишки та молочної залози.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.5 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Вид крупи | Рисова |
- Ціна: 975 ₴/кг