Продавець Магазин здорових продуктів "Едемський сад". Відчуйте смак здоров'я! розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
797 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

ПРОДУКТИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
+380 (95) 575-58-71
+380 (96) 150-48-73
+380 (50) 967-19-10
Кленовий сироп натуральний без цукру, клас C "Keejo", 250 мл, фото 2

Кленовий сироп натуральний без цукру, клас C "Keejo", 250 мл

264 ₴

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Кленовий сироп натуральний без цукру, клас C "Keejo", 250 мл
264 ₴
Немає в наявностіКленовий сироп натуральний без цукру, клас C "Keejo", 250 мл
+380 (95) 575-58-71
(з приводу замовлень на сайті)
  • +380 (96) 150-48-73
    магазин Вовчинецька 167
  • +380 (50) 967-19-10
    магазин Галицька 80А
+380 (95) 575-58-71
(з приводу замовлень на сайті)
  • +380 (96) 150-48-73
    магазин Вовчинецька 167
  • +380 (50) 967-19-10
    магазин Галицька 80А
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Кленовий сироп — солодка рідина густої консистенції зі специфічним деревним ароматом. Виготовляється способом випаровування кленового соку, що складається на понад 65% з природного цукру. 

Склад і калорійність
Кленовий сироп вирізняється не тільки приємним смаком і незвичайним ароматом, але й користю для організму людини. До складу входить понад 50 компонентів, яких немає в інших харчових продуктах. Серед них зазначається абсцизна кислота, що сприятливо впливає на функціонування підшлункової, а також унікальне з'єднання під назвою квебекол, властивості якого багато в чому схожі на вуглеводи.

Поживний склад: 67 г вуглеводів і 0,2 г жирів, білки відсутні.
Висока калорійність кленового сиропу з цукрового клена — приблизно 260 ккал — зумовлена вмістом саме простих вуглеводів. До складу входять такі мікроелементи (у мг):

  • кальцій (67) — забезпечує зміцнення нігтів, волосся, кісток;
  • цинк (4) — покращує засвоєння білка в організмі;
  • марганець (3,3) — впливає на швидкість передавання нервових імпульсів;
  • калій (204) — зміцнює серцеві та судинні м'язові волокна.

Користь кленового сиропу полягає й у високому вмісту антиоксидантів, які допомагають виводити дедалі менше з організму. Крім того, сироп дуже рідко викликає алергічну реакцію, має низький глікемічний індекс (від 55 до 65).

Застосування
Кленовий сироп ідеально поєднується з індичкою й овочами. Світліші сорти — чудові замінники фруктових джемів и квіткового меду. Багато хто використовує сироп як сахарозамінника у гарячих напоях. У процесі термічного оброблення продукт не псується й не стає шкідливим для здоров'я, на відміну від меду. Саме тому є безліч рецептів соусів і гарячих заправок із солодкою ноткою, де сироп — головний інгредієнт.

Склад: 100% кленовий сироп (без цукру та підсолоджувачів)

КЛАСІФІКАЦІЯ КЛЕНОВОГО СИРОПА

Кленовий сироп класифікують, використовуючи три класи, що містять поділи за кольором. Термінологія — це єдина відмінність між канадською та американською класифікаціями. У канадській системі використовуються номери con 1, # 2 і # 3), тоді як в американській системі застосовуються терміни "Клас (Grade) (A, B і C)".

Класифікація ґрунтується на прозорості кленового сиропу, що означає кількість світла, яке пропускає кленовий сироп. Для класифікації виробники використовують прилад, що вимірює коефіцієнт пропускання світла через кленовий сироп. Для кожного типу сиропу встановлений свій показник світлопропускання (в %).

Темний кленовий сироп має насиченіший смак, світліший — м'якший. Клас сиропу залежить передусім від часу збирання кленового соку. Для світлого сиропу сік збирається на самому початку сезону (февраль, початок березня), тоді як збір соку для темнішого сиропу відбувається пізніше (март-апріл).

Для того, щоб правильно класифікувати кленовий сироп, він має відповідати таким вимогам:
а) не має бродити;
б) має мати чистий та однорідний колір;
в) має мати аромат клена, характерний для свого кольору, без запашників і сторонніх присмаків.

Нижче наведені класифікації кленового сиропу:

No.1 Світлий (Класифікація Канади)
Клас А Бурштиново-темний (Класифікація США)
Світлопропускання між 44% і 60.4% темного кольору з делікатним і солодким смаком клена. Це типовий кленовий сироп, яким поливають млинці, використовують у кулінарії тощо.

No.2 Темний (Класифікація Канади)
Клас B (Класифікація США)
Світлопропускання між 27% і 43.9% із сильним і різко вираженим смаком клена. Колір темний. Цей кленовий сироп використовується не тільки для вживання в чистому вигляді, але й для випікання та приготування страв.

No.3 ДужеТемний (Класифікація Канади)
Клас С (Класифікація США)
Світлопропускання менш ніж 26.9% з дуже сильним карамельним смаком клена. Використовується тільки як інгредієнти в харчовій промисловості. Має дуже темний колір.

Характеристики
Основні
Країна виробникКанада
Склад100% кленовый сироп
Об`єм250 мл
СмакКлен
УпаковкаСкляна пляшка
Користувальницькі характеристики
ВиробникKeejo
Інформація для замовлення
  • Ціна: 264 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner