Журавлина в'ялена, 100 г
Сушена журавлина містить харчові волокна, моносахариди та дисахариди, насичені жирні кислоти, вітаміни В1, В2, B4, В5, В6, К, PP, С, Е, кальцій, натрій, марганець, калій, мідь, фосфор, цинк, залізо, магній, селен.
Сушену журавлину можна використовувати для профілактики та купування інфекцій сечовивідних шляхів, зміцнення імунітету, запобігання утворенню ниркових каменів, очищенню лімфатичної системи від холестерину, виведення з організму важких металів, лікування гастриту та виразки, а також для запобігання швидкому росту пухлин.
Сушену журавлину можна використовувати для профілактики та купування інфекцій сечовивідних шляхів, зміцнення імунітету, запобігання утворенню ниркових каменів, очищенню лімфатичної системи від холестерину, виведення з організму важких металів, лікування гастриту та виразки, а також для запобігання швидкому росту пухлин.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Цукати |
Культура | Журавлина |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Вітамін |
Тип | Веганські продукти |
Інформація для замовлення
- Ціна: 40 ₴