Пектин – це полісахарид, який міститься в значних кількостях у фруктах, овочах і ягодах. Дуже багаті пектином яблука, його зміст в необробленому рослинному продукті становить у середньому близько 3%. Багато пектину міститься в гарбузі. Пектин з давніх часів застосовувався в якості згущувача мармеладу, джемів, пастили, зефіру та інших солодощів. Пектин сприяє зниженню вмісту в організмі холестерину, корисний при захворюваннях, пов'язаних з порушенням обміну речовин (ожиріння, цукровий діабет), захворюваннях шлунково-кишкового тракту, печінки, підшлункової залози, серцево-судинної системи та ін., бере участь у онкопрофилактике.
А тепер подивимося, що представляють собою фруктові цукерки. Виробник пропонує солодощі в розфасовці двох видів - 120 і 60 грам. Цукерки упаковані в картонну коробку, яка герметично запечатала прозорою плівкою. Цукерки виготовлені згідно з ДСТУ ГОСТ 6441-2003 Вироби кондитерські пастильні. Загальні технічні умови (ГОСТ 6441-96. ІDT). 120 г цукерок є результатом переробки 12 яблук, 60 м - відповідно 6 яблук. Кожна цукерка за формою нагадує равлика - це фруктова стрічка, закручена спіраллю. Цукерки розміщені всередині упаковки на картонному піддоні. В упаковці 120 г міститься 12 цукерок, 60 г - 6 цукерок. З кожного яблука вийшло по цукерці.
Дуже оригінальні за смаком яблучні цукерки з додаванням м'яти. Рулетики в своєму складі містять, крім яблук, дрібно подрібнену м'яту. Завдяки присутності листочків цукерки мають приємний м'ятний запах. М'ятні листя видно у складі цукерок. На смак, як включення іншої консистенції, вони не відчуваються.
Основні | |
---|---|
Тип | Фасовані |
Вага | 120 г |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Термін придатності | 3 мес |
Калорійність | 284 кКал на 100 г |
- Ціна: 22 грн