Об'єм 200 мл
Отримують з ядра волоського горіха, яке містить 73-90% жирної олії, має тонкий аромат, приємний ніжний смак і золотисто-бурштиновий колір.
- застосовується для лікування атеросклерозу, гіпертонії, захворювань печінки та нирок, а також хронічних колітів і отитів;
- покращує ліпідний обмін (показано під час ожиріння);
- рекомендовано у разі хронічних гепатитів, туберкульозу, гіповітамінозу;
- підтримує систему антиоксидантного захисту;
- легко засвоюється, є одним із найкращих діабетичних продуктів;
- надає омолоджувальну, регенерувальну та тонізувальну дію, швидко вбирається й робить шкіру ніжною й шовковистою (зовнішнє застосування).
Інгредієнти: 400 г змішаного зеленого салату, олія рослинна, цибуля червона — 1 невелика цибулина, 1 склянка очищених волоських горіхів, олія волоського горіха — 1 ст. л., 2 ст. л. свіжовичавленого апельсинового соку, 0,25 год. сіль, мелений чорний перець.
Спосіб приготування. Злегка розігріти в сковороді 3 ст. л. олії. Додати дрібку солі. Розмішати. Працювати нагрівати сковороду, поки не з'явиться чітко окреслений запах прянощів, — приблизно 30 сек. Зняти сковороду з вогню. Додати волоські горіхи, перемішати їх із пряною олією. Коли горіхи охолонуть, викласти їх із сковороди на паперовий рушник, щоб стек зайвий жир. Червону цибулину очистити, дуже дрібно нарізати. Викласти в миску, додати апельсиновий сік, сіль і перець на смак. Збити суміш віночком. Потім, не припиняючи збивати, додати олію волоського горіха та олію, що залишилася. Зелений салат ретельно промити, обсушити та велику нарвати. Викласти у велику миску. Вилити на салат заправку, як треба перемішати. Розкласти по тарілках, поверх викласти волоські горіхи. Цей салат треба подавати до столу негайно.
Основні | |
---|---|
Упаковка | Скляна тара |
Виробник | MasloManiya |
Тип олії | Волоського горіха |
Об`єм | 200 мл |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 105 ₴