Кунжут — одна з найдавніших рослин, насіння якого люди стали вживати в їжу як приправу. Кунжут має унікальні цілющі та профілактичні властивості. З кунжуту готують кунжутне борошно, перемелюючи насіння в дрібну крихту, практично пил.
Своєю унікальними цілющими властивостями кунжутне борошно зобов'язана своєму хімічному складу, до якого входять: вітаміни Е, В1, В2, В5, В6, В9, А, Т и РР, а також корисні мінеральні речовини калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь и марганець, залізо, фосфор и натрій.
Калорійність кунжутного борошна становить 462 ккал на 100 г продукту.
Користь кунжутного борошна зумовлена насамперед вітамінно-мінеральним складом продукту, який містить рекордну кількість кальцію та інші корисні сполуки природного походження. Кунжутне борошно може стати чудовим природним лікарським засобом у процесі лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, а також серцево-судинної та статевої системи людського організму. Крім того, науково встановлено, що кунжутне борошно сприятливо впливає у разі захворювань опорно-рухового апарату, а також анемії, захворювань дихальних органів і у разі дерматитів.
Основні | |
---|---|
Виробник | MasloManiya |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.5 кг |
- Ціна: 45 ₴