Вин-Віта - комплекс біофлавоноїдів, виділених зі шкірки і кісточок темних європейських сортів винограду Vitis vinifera L. типу Каберне. Без спирту, цукру і консервантів. Основні компоненти - олігомерні і мономерні біофлавоноїди (БФЛ), переважно антоціани, а також 20-25% танінів, 5-8% катехінів, 4-6% інших БФЛ. Крім того, вітаміни с, В1, В2 , В3, В6, пектини, органічні кислоти (винна, лимонна, яблучна, янтарна), мінеральні речовини в біологічно активній формі (калій 1000-2000, натрій - 100-200, кальцій - 100-200, магній - 50-100 мг%, залізо).
Вин-Віта рекомендується
- Простудних захворювань (грип, ГРЗ, бронхіт)
- Вірусних і бактеріологічних інфекцій
- Для зниження синдрому хронічної втоми, при розумових та фізичних перевантаженнях, стресах
- Для підвищення імунітету та адаптаційних можливостей організму, наприклад, при різкій зміні кліматично-географічних умов
- Для підвищення гемоглобіну (також вагітним і дітям від 2 років!), сприяє кровотворних процесів і розрідженню крові
- Потерпілим від Чорнобильської катастрофи, а також тим, хто працює і проживає в екологічно несприятливих умовах
- Учням для поліпшення уваги і пізнавальних можливостей.
Для отримання максимального оздоровчого ефекту приймати регулярно (щоденно) по 1-й столовій ложці на півсклянки чаю, води, соку, компоту або іншого напою 2 - 3 рази в день протягом мінімум 12-14 днів (0,5 л). Дітям від 2-х до 5-ти років разова доза - 1 чайна ложка 2 - 3 рази в день. Для оздоровчо-профілактичних цілей її корисно приймати курсами 3-4 рази в рік протягом 1-2 місяців. Рекомендований курс на місяць - 1 л. Вин-Віта має кисло-терпкий смак і не містить цукрів - мед або цукор додавати за смаком.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
обсяг | 0.5 л |
упаковка | пластикова пляшка |
- Ціна: 355 грн