Продавець Магазин здоровых продуктов "Эдемский сад". Почувствуйте вкус здоровья! розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
774 відгуків
ПРОДУКТИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
+380 (95) 575-58-71
+380 (98) 727-32-23

Нешліфований бурий рис, 500 г

50 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Нешліфований бурий рис, 500 г
50 
В наявностіНешліфований бурий рис, 500 г
+380 (95) 575-58-71
  • +380 (98) 727-32-23
+380 (95) 575-58-71
  • +380 (98) 727-32-23
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Нешліфований (бурий) рис містить майже всі необхідні людині макро- та мікроелементи, вітаміни, жири, білки  і мінерали, у чому набагато перевершує білий рис, оскільки основна частина їх міститься в луху та зародку, що зберігаються в бурому  і відшліфовуються в білому рисі. Водночас калорійність коричневого рису становить приблизно 310-330 ккал із розрахунку на 100 г крупи. Калорійність відварного рису становить 110-120 ккал, що чимало, але й не шкідливо для тих, хто стежить за вагою. Нешліфований рис містить у середньому в 3-3.5 раза більше білка, ніж білий, і в 12 разів більше клітковини (1.6 г до 0.37 г), завдяки чому чудово очищає організм.

Пудинг із коричневого рису з полуницею

Рисовий пудинг на сніданок — чудове джерело клітковини та білка, а зовсім не порожні калорії. Це базовий десерт рисового пудингу, до нього також можуть бути додані сухофрукти, горіхи, спеції, варення. Коричневий рис містить безліч мінералів (марганець, залізо, магній та ін.), вітаміни групи B та інші поживні речовини. Коричневий рис сприятливо діє на травну систему, знижує рівень холестерину та захищає від утворення тромбів. Якщо ви плануєте подавати цей пудинг на десерт замість сніданку, збільште вдвічі в рецепті кількість цукру та меду.

Кількість порцій: 4-6

Інгредієнти:
  • коричневого рису — 1 Чашка
  • соли — 1/2 Чайних ложки
  • молока — 4 Чашки
  • цукру — 1 Ст. ложка
  • меда — 1 Ст. ложка
  • стручка ванили  — 1/2 Штуки (або 1 чайна ложка екстракту ванілі)
  • полуниця — На смак   

Опис приготування:

1. Промити коричневий рис. Довести 4 чашки води до кипіння на сильному вогні. Додати рис і сіль, зменшити вогонь до середнього та готувати, частково накриваючи кришкою, 30 хвилин. Процідити рис, відкинувши на друшляк, і повернути його в каструлю, вимкнувши вогонь. Щільно закрити каструлю кришкою й дати постояти 10 хвилин.
 
2. Додати молоко, цукор, мед і стучок ванілі в каструлю з рисом. (Якщо ви використовуєте ванільний екстракт, додайте його тільки перед подаванням пудингу на стіл.) Довести суміш до кипіння на середньо-сильному вогні, потім зменшити вогонь до середньо-повільного. Готувати доти, поки молоко не зменшиться в об'ємі, а рис не стане вершковим, приблизно 30 хвилин.
 
3. Якщо ви використовуєте ванільний екстракт, розмішайте його з пудингом у цей момент. Якщо ви плануєте подавати пудинг теплим, подавайте його зараз. Якщо ви збираєтеся подавати пудинг холодним, перекладіть його в сервірувальну страву й охолодіть. Прикрастити пудинг полуницею перед подаванням на стіл.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Вага0.5 кг
Користувальницькі характеристики
Вид крупиРисова
Інформація для замовлення
  • Ціна: 50 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner