Треба зазначити, що основне застосування насіння пажитника в зоні кулінарії пов'язане з тим, що це прекрасний природний загусник. Особливою популярністю в цій ролі він користується в східних країнах, зокрема в Індії, де його постійно додають у соуси, підливи, супи та страви з бобових. По-перше, це робить їх набагато густішими, а по-друге, надає стравам особливого горіхового смаку й аромату.
Калорійність насіння пажитника становить 323 ккал на 100 грамів.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Тип спецій | Пажитник |
| Вага | 60 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Виробник | Едемський сад |
| Упаковка | Пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 22 ₴


