Характерний для італійської кухні набір сушених трав містить орегано, часник, базилік, чебер і цибулю.
Італійські трави — загальна назва для суміші найпопулярніших в Італії пряних трав. Застосування такої суміші характерне для італійської кухні, оскільки її основа — точні смакові акценти, яких складно досягти самостійним складанням букета з 5-10 трав. Італійські трави використовують під час приготування піци, лазаньї та інших популярних страв.
Суміш італійських трав використовується для других страв, страв із риби та м'яса, овочевих гарнірів і паст, також її можна додавати до піци. У салаті додавання цієї суміші передбачає використання як салатної заправки оливкової олії, яка дає змогу «оживити» ефірні олії рослин, що входять до складу цієї суміші.
Суміш перців і запашних трав надасть вашій страві неповторний смак і аромат і потішить вас і ваших близьких.
Букет улюблених в Італії класичних травок і прянощів (друга назва — Середземноморські трави), підходить також до лазіння, хлібців, макаронів, вершкових і томатних соусів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Суміш прянощів |
Вага | 0.03 г |
Склад | Орегано, базилик, розмарин, чабер, петрушка, лук репчастый сушеный, чеснок сушеный кусочками |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Едемський сад |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 14 ₴