30г. у вигляді порошку, упаковка прозорий пакетик
Пектин – це речовина рослинного походження, що володіє склеюють властивостями. Науковою мовою ― очищений полісахарид, який отримують шляхом екстрагування яблучного або цитрусового жому. Будучи гелеутворювачем, загусником, стабілізатором і освітлювачем. У природі ця речовина міститься в овочах, плодах і різних коренеплодах.
У харчовій промисловості корисні властивості пектину використовуються при виготовленні цукерок, десертів, фруктових начинок, кондитерських пастильних і желейних виробів, молочних продуктів, майонезу, кетчупу. У всьому світі високо цінуються яблучні пектини серед виробників кондитерських продуктів. При виробництві консервів та молочних продуктів використовують в основному цитрусовий пектин.
Користь пектину проявляється при його використанні в їжу для стабілізації обміну речовин. Він здатний знижувати вміст холестерину в організмі, покращувати перистальтику кишечника і периферичний кровообіг. Але найціннішим властивістю можна сміливо назвати здатність очищати від шкідливих речовин (радіоактивні елементи, пестициди і іони токсичних металів) живі організми. Тому багато фахівців називають це речовина санітаром організму.
Основні | |
---|---|
Виробник | Едемський сад |
Країна виробник | Україна |
Вага | 20 г |
Склад | пектин |
Користувацькі характеристики | |
Домашні умови | цукерки, мармелад, желе |
Виробництво | солодощі, пасти |
- Ціна: 29 грн