У плодах овочевої паприки містяться: капсаїцин, алкалоїд (алкалоїдоподібний амід), рослинні білки, цукри, кремній, цинк, велика кількість вітаміну С, а також інші вітаміни: А, B1, B2, P, ефірна олія, у насінні — жирна олія, стероїдні сапоніни.
Сушена паприка містить капсацин, каротин, який відповідає за колір, капсаїцин надає гостроту. У паприку міститься дуже велика, порівнюючи з іншими овочами, і навіть фруктами кількість вітаміну С.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Тип спецій | Паприка |
| Вага | 50 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Виробник | Едемський сад |
| Упаковка | Пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 38 ₴


