Омлет із соєвим фаршем і помідорами
Дрібно нарізаний цибуля обсмажити з напівфабрикатом приготованого соєвого фаршу, помідорами та приправою. Підготувати омлет, вилити його на сковороду з фаршем і запекти до золотистого кольору.
Соєвий карбонад із капустою
Соєвий фарш залити 200 г окропу, додати натертого часнику, перець, сіль і залишити настоятися. Капусту проварити в підсоленій воді, вийняти, дати воді стекти, подрібнити на м'ясорубці або дрібно посікти ножем. Перемішати набухлий фарш із капустою. Додати яйця, крохмаль, другу половину часнику, майоран, добре перемішати, за потреби загусити сухарами. На дошці із сухарями зробити карбонади, які підсмажити на олії до червоного кольору.
Витрата продуктів: соєвий фарш 100 г, капуста 500 г, часник 4 зубчики, яйця 2 шт., крохмаль 2 ложки, сухарі, майоран, перець, сіль, олія для смаження.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Напівфабрикати соєві |
Вага упаковки | 0.2 кг |
- Ціна: 49 ₴