Тофу соєвий сир із базиліком
Тофу розфасований у вакуумні паковання від 200 г
Цена за 1 кг
Тофу ето, свого роду, «соєвий сир». Його виробництво схоже на процес отримання сиру з молока. За це його й називають соєвим сиром. Тофу отримують суєві боби. На вигляд і за консистенцією він дуже схожий на м'які сири, як-от «Моцарела» і «Адегійський». Тофу майже без запаху, практично не має власного смаку, як губка вбирає будь-які смакові властивості спецій, приправ та інших страв, з якими змішується.
Тофу — продукт готовий до вживання, також він може використовуватися в смаженому, маринованому, копченому вигляді. Гарний у приготуванні перших і других страв, у закусках, гарнірах. М'який тофу підходить для десертів.
Тофу пастеризований, запечатаний у вакуумне паковання й може зберігатися впродовж декількох тижнів. Якщо паковання розкрите, але тофу з'їдене не весь, що залишився слідом промити, залити водою та поставити в холодильник. Якщо воду міняти щодня — тофу залишиться свіжою упродовж тижня.
Користь тофу:- Зміцнює кістки.
- Багате джерело білка, особливо у разі вегетаріанського харчування.
- Не містить холестерин.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Соєві сири |
- Ціна: 179 ₴/кг