Вишня цукат — це корисні та приємні на смак ласощі, які виготовляються зі свіжих ягід способом їх висушування. Сухофрукт чудово підходить для приготування різних страв у період, коли немає свіжих фруктів, оскільки має тривалий термін зберігання за дотримання певних умов. Вишня в'ялена завдяки спеціальній технології сушіння без термічного впливу зберегла всі свої корисні компоненти. Вона є джерелом міді, заліза, фосфору, вітамінів С, B, PP, E і багатьох інших елементів. В'ялена вишня, користь якої прирівнюється до користі свіжої ягоди, також зберігає всі початковий смакові якості, роблячи їх насиченішими та чітко окресленими. Наявність у цьому сухофрукті заліза та міді робить його чудовим продуктом, що підвищує гемоглобін. А наявність глюкози забезпечує запас енергії та сил на цілий день. Водночас у продукті немає холестерин і будь-яких жирів, тому вона належить до дієтичних ласощів і є прекрасним антиоксидантом.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Цукати |
Культура | Журавлина |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Вітамін |
Тип | Веганські продукти |
Інформація для замовлення
- Ціна: 488 ₴/кг