Пажитник мелений "Едемський сад", 60г
Слід зазначити, що основне застосування насіння пажитника в області кулінарії пов'язано з тим, що це прекрасний природний загусник. Особливою популярністю в цій ролі він користується у східних країнах, зокрема, в Індії, де його постійно додають у соуси, підливи, супи і страви з бобових. По-перше, це робить їх значно густіше, а по-друге, надає стравам особливий горіховий смак і аромат.
Калорійність насіння пажитника дорівнює 323 ккал на 100 грамів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Пажитник |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Едемський сад |
Упаковка | Пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 120 ₴