СКЛАД
- рослинний білок (близько 35%);
- вуглеводи (5-6%);
- жири (8-9%);
- поліненасичені жирні кислоти (Омега-3, Омега-6);
- незамінні амінокислоти - фенілаланін, триптофан, лейцин, ізолейцин, тирозин, валін, треонін;
- полісахариди;
- фітоестрогени;
- розчинні та нерозчинні харчові волокна;
- вітаміни A, B, E, F;
- мінерали - Ca, Mg, Mn, Zn, Fe, Cu, Cr, P, K, Na.
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Лляний протеїн за показником амінокислотного складу не поступається білкам молока, що має великі переваги для збагачення раціону харчування та відкриває можливості їх комбінування.
Лляний протеїн актуальний як для тих, хто дотримується дієт, так і для вегетаріанців та сироїдів, для людей, що страждають непереносимістю білка, і просто для людей, що ведуть здоровий спосіб життя. Цей продукт незамінний при дефіциті мікроелементів, а також після інтенсивних тренуваннь.
При звичайних фізичних навантаженнях добова доза лляного протеїну - 2-3 ст. ложки.
Використовується для приготування високопротеїнових коктелей та смузі, а також як добавка в салати, корисні десерти, гарніри та основні страви. Підвищує тим самим вміст білків у кожному прийомі їжі.
ВОЛОСТИВОСТІ
- допомагає відновлювати та будувати мязову структуру організму;
- нормалізує мікрофлору та моторику кишечника;
- сприяє зниженню зайвої ваги;
- очищає організм.
Основні | |
---|---|
Виробник | Органік Ойлз |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 79 ₴