Вершки з кокоса екстракт 95% Real Thai, 400 мл
158 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Немає в наявності
- +380 (96) 150-48-73магазин Вовчинецька 167
- +380 (50) 967-19-10магазин Галицька 80А
НЕЗАМЕТНЕ ПОХОДЕННЯ
Головною особливістю кокоса вважається миттєве перероблення в енергію. Продукт не відкладається в організмі як захисний шар жиру, а відразу створює енергетичну подушку для роботи тіла та внутрішніх органів. Кокос покращує травлення, сприяє якісному тривалому насиченню та перезапускає метаболічні процеси з новою силою.
ВИКОРИСТАННЯ У КУЛИНАРІЇ
Кокосові вершки вирізняються особливим яскравим смаком і щільнішою консистенцією. Вони особливо полюбилися європейцям — там продукт використовують нарівні з кокосовим молоком. Європейці називають кокосові вершки «азіатськими вершками» і додають у десерти, випічку, соуси.
Вершки з кокосового горіха — ідеальна основа для щільних соусів. Його структура забезпечує потрібну консистенцію, незалежно від додаткових інгредієнтів, а смак чудово поєднується практично з усіма харчовими продуктами.
Найпотрібнішими кокосові вершки опинилися в супах. Їх використовують і для солодких, і для пряних азійських варіацій. Густий крем-суп на основі вершків є практично в кожній кулінарній традиції та є однією з обов'язкових гастрономічних пам'яток.
РЕЦЕПТ ВЕГАНСКИХ «БАУНТІ»
Дотримуючись рецепта: склад батончика «Баунті» із найближчої продуктової лавки жахає. Це той самий випадок, коли гастрономічне задоволення перевершує харчову цінність. Свою порцію солодощі отримують тільки смакові рецептори. Органи черевної порожнини, серце, мозок страждають від кількості з'їдного харчового сміття. Нижче пропонуємо рецепт батончика з ідеальним складом і, максимально наближеним до оригіналу, смаку.
Нам знадобиться:
- кокосова стружка – 200 г;
- кокосові вершки/кокосове молоко – 50 г/1 банка;
- підсолоджувач до смаку;
- темний шоколад без наповнювачів – 200 г.
У зручній місткості змішайте кокосові вершки, стружку та підсолоджувач. Солодку масу відправте в холодильник на 20-40 хвилин. Дістаньте застиглу масу та зліпіть із неї батончики будь-якої форми, яка припаде до душі. Розпорошіть темний шоколад/кероб на водяній бані та полейте ним кокосові заготівки. Відправте батончики в морозильну камеру на 5-10 хвилин до повного застигання шоколаду.
Основні | |
---|---|
Склад | Кокосовый экстракт (95%), вода |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Real Thai |
Країна виробник | Тайланд |
Тип | Веганські продукти |
- Ціна: 158 ₴