Натуральний сік із журавлини BJOCOCO з вітаміном С; 1 л
Журавлина дуже корисна для нашої травної та серцево-судинної системи. Ягоди журавлини та журавлинний сік нормалізує обмін холестерину та перешкоджає утворенню тромбів у кров'яних судинах. Журавлинний сік має протизапальний, протимікробний, потогінний, сечогінний ефекти. Завдяки своїм окисним властивостям захищає сечові шляхи від розмноження бактерій на їхніх стінках. Сік журавлини перешкоджає утворенню каменів у нирках і мокрому міхурі. Вживання в їжу журавлинного соку стимулює функцію підшлункової залози, тому журавлина рекомендують у разі цукрового діабету, а також хвороби ясен. Дослідження показали, що регулярне вживання журавлини запобігає хворобам сечовипускної системи, завдяки вимиванню кишкової палички E. coli. Флавоноїди, що містяться в журавлині, чинять позитивний вплив на зміцнення імунної системи. Рекомендується у разі спазмів, гіпертонії, хвороби судин і атеросклерозу.
У журавлинному соку містяться:
- антоціани
- пектини,
- вітаміни: C, B1, B2, PP,
- провітамін A,
- клітковина,
- залізо,
- калій,
- кальцій
- магний.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Тип | Сік |
Вміст цукру | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Скляна тара |
Основні атрибути | |
Кількість в упаковці | 6 |
- Ціна: 199 ₴