Продавець Магазин здорових продуктів "Едемський сад". Відчуйте смак здоров'я! розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
826 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена найближчим робочим днем.

ПРОДУКТИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
+380 (95) 575-58-71
+380 (50) 967-19-10

Мигдаль, 100 г

59 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Мигдаль, 100 г
59 ₴
В наявностіМигдаль, 100 г
+380 (95) 575-58-71
(з приводу замовлень на сайті)
  • +380 (50) 967-19-10
    магазин Галицька 80А
+380 (95) 575-58-71
(з приводу замовлень на сайті)
  • +380 (50) 967-19-10
    магазин Галицька 80А
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Смак у горішків мигдалю вишуканий і легкий, а насиченість калоріями та жирами — під стати колегам.

Детальний хімічний склад мигдалю з вітамінами та мінералами на 100 грамів представлений нижче.  Калорійність — 645 ккал
Білки — 18,6 г
Жири — 57,7 г
Вуглеводи — 16,2 г
Глікемічний індекс (ГІ) — 25

Цікава розкладка за харчовими волокнами: до 49% від денної норми дорослої людини! 

Вітаміни (за спаданням, % показує, скільки в мигдалі міститься вітамінів від добової норми дорослої людини)

Вітамін Е — 135%
Вітамін В2 — 60%
Вітамін В3 — 16%
Вітамін В1 — 14%
Вітамін В9 — 12%
Вітамін В6 — 7%
Вітамін В5 — 5%

Мінерали (по збутанню)
Марганець — 114%
Магний — 67%
Фосфор — 48%
Кальцій — 26%
Цинк, залізо — 21%
Селен — 4%
Калорійність 30 грамів — 194 ккал.

Середня норма мигдалю на день для дорослих без шкоди для здоров'я — це 22-25 шт. або 1⁄4 склянки.

Корисні властивості мигдалю

Мигдаль не блищить концентрацією і гарною пропорцією омега-3 (на відміну від волоських горіхів), але стане гарним помічником в профілактики серцево-судинних захворювань. Причина користі мигдалю для серця й судин — високий вміст відразу декількох взаємов'язаних нутрієнтів.
У добавок орешки багаті рослинними флавоноїдами, які посилюють свою дію в присутності токоферолу.
Американська Асоціація Кардіологів рекомендує: «20-25 горішків мигдалю 4-5 разів на тиждень».

Мигдаль підтримує нервову систему та головний мозок

Журнал «USA Today», 2005 г, висновки Чиказького університету: «Дієта з мигдалем позитивно впливає на роботу мозку в мишей із хворобою Альцгеймера». Магній, L-карнітин, рибофлавін (вітамін В2) та інші вітаміни групи У сприятливо впливають на нервову систему та запобігають зниженню інтелекту. Людям від 50+ років вигідно їсти мигдальні горішки 3-4 рази на тиждень. Це знижує ризики з розвитку старечої недоумства та хвороби Альцгеймера. Бонус — міцний сон і стабільна енергетика впродовж дня.

Забезпечує здоров'я шкіри
Висока концентрація вітаміну Е й рослинних антиоксидантів (катехін, епікатехін, кверцетин, кешемпферол і і ізорхамнетин) — вірний помічник у профілактиці раннього старіння і навіть раку шкіри. Вони дають організму силу чинити опір окислювальному стресу, зокрема від надмірної інсоляції. Саме надмірна засмага — перший ворог шкірних покривів. А речовини цілющі для судин підтримують гарну мікроциркуляцію. Є кровотік — є живлення — буде й довга молодість.

Гармонізує вуглеводний обмін і захищає від діабету
Мононенасичені жирні кислоти сповільнюють швидкість, з якою глюкоза надходить у кровотік. У поєднанні з протекцією судин і захистом від окисного стресу ми отримуємо від мигдалю суцільну користь для гармонії вуглеводного обміну. Рекомендована доза для дорослих — хоча б 20 штук мигдалю 3-4 рази на тиждень у групах ризику з гіперісулінізму. На жаль, це до 60% жителів цивілізованих країн, починаючи з 35-річного віку.

Сприяє стабілізації ваги та схудненню
2003 р., Чиказький університет, мигдаль у меню худіючих жінок, 6 місяців: «У групі з увімкненням ядер більше зниження ваги, ІМТ, обхвату талії, % жиру та систолічного артеріального тиску». І це правда, хоч як дивно здається, з огляду на високу калорійність. Вся річ у дозі (максимум 30 грамів на день) і складі самих горіхів. Харчові волокна та мононенасичені жири дають чудове відчуття ситості від невеликої перекуски (15-20 горішків). Ці калорії не порожні, багатство вітамінів і мінералів ви вже оцінили. Після трапези не скаче інсулін, і ми спокійно чекаємо наступного приймання їжі, отримавши підживлення для серця, мозку та шкіри.
Пам'ятайте! На будь-якій дієті 25-30 грамів жиру — обов'язковий мінімум для здоров'я. 
Подовжник у районі 16:00 або 2-й сніданок — найкращий час для горіхів з користю для організму й без шкоди для фігури.


Покращує роботу кишківника
Мигдаль огортає організм, що сприятливо для імунітету, і забезпечує травлення жиром, який потрібен для правильного засвоєння жиророзчинних вітамінів. Харчові волокна в здоровому дозуванні — ще один плюс до регулярного очищення організму.

Живить корисну мікрофлору кишківника
Черговий бонус мигдальних ядер у пребіотичній функції. Особливо цінною вважається шкурка горішків. Інститут харчової науки та технології в Китаї 2014 року випустив результати цікавого дослідження. Жінки споживаємо по 56 грамів мигдалю впродовж 8 тижнів. В підсумку спостерігалося чимале збільшення популяризацій здорових бактерій (Bifidobacterium і Lactobacillus). Пребіотики — всі речовини, що покращують розмноження дружньої мікрофлори в просвіті кишківника. Серед них добре вивчений інулін, цілющий ефект якого ми оцінили на особистому досвіді.

Профілактика раку
І знову прихильник вітаміну Е, якого так багато в нашому героє. Трохи цинку та селену та грамотне поєднання з іншими продуктами — і ми отримуємо чудову профілактику раку через живлення. З чим вигідно поєднувати мигдаль? З продуктами, багаті іншими антиоксидами — вітамін С, А, цинк і селен. Салат із капустою, болгарським перцем, броколі, заправлений соусом із цитрусовим соком. Добре впишеться й омлет із курячих яєць. Нічого екзотичного, але прекрасно досягає мети! Здоров'я кісток і зубів Кальцій, фосфор, магній і марганець в одному флаконі — це мигдаль через призму користі для кісткової тканини. Залишилося додати вітаміни D і К. Як це зробити? Салати з листовою зеленню й капустою, що-небудь кисломолочне або популярну рибку (селдь, тріска, палтус, тунець у власному соку).

Мигдальне молоко виручає вегетаріанців, сироїдів і людей із нестерпністю молочних продуктів.

Засіб і протипоказання
Мигдаль, як і фундук, належить до помірно алергенних продуктів. Алергікам варто бути обережні під час першого вживання та загалом за дозуванням. Симптоми алергії: біль у животі, діарея, блювота, запаморочення й закладеність носа. Дози важливі і для людей із надмірною вагою. 15-20 штук на день можуть бути цілющими, а 2 щедрі жмені занадто різко збільшать добову калорійність. Часте перекидання мигдалю — прямий шлях до надмірної повноти.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
ФасовкаПакет
Вага100 г
Користувальницькі характеристики
ВиробникВітамін
ТипВеганські продукти
Інформація для замовлення
  • Ціна: 59 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner