Продавець Магазин здоровых продуктов "Эдемский сад". Почувствуйте вкус здоровья! розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
576 відгуків
ПРОДУКТЫ ЗДОРОВОГО ПИТАНИЯ
+380 (95) 575-58-71
+380 (98) 727-32-23

Мигдаль,100г

42 грн

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн.

  • В наявності
Мигдаль,100г
42 грн
В наявностіМигдаль,100г
Купити
+380 (95) 575-58-71
  • +380 (98) 727-32-23
+380 (95) 575-58-71
  • +380 (98) 727-32-23
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Смак горіхів мигдалю вишуканий і легкий, а насиченість калоріями і жирами — під стати колегам.

Детальний хімічний склад мигдалю з вітамінами і мінералами на 100 грам представлений нижче. Калорійність — 645 ккал
Білки — 18,6 г
Жири — 57,7 р
Вуглеводи — 16,2 г
Глікемічний індекс (ГІ) — 25

Цікавий розклад по харчовим волокнам: до 49% від денної норми дорослої людини!

Вітаміни (за спаданням, % показує скільки в мигдалі міститься вітамінів від добової норми дорослої людини)

Вітамін Е — 135%
Вітамін В2 — 60%
Вітамін В3 — 16%
Вітамін В1 — 14%
Вітамін В9 — 12%
Вітамін В6 — 7%
Вітамін В5 — 5%

Мінерали (за спаданням)
Марганець — 114%
Магній — 67%
Фосфор — 48%
Кальцій — 26%
Цинк, залізо — 21%
Селен — 4%
Калорійність 30 грам — 194 ккал.

Середня норма мигдалю в день для дорослих без шкоди для здоров'я - це 22-25 шт. або ¼ склянки.

Корисні властивості мигдалю

Мигдаль не блищить концентрацією і хорошою пропорцією омега-3 (на відміну від волоських горіхів), але стане добрим помічником в профілактиці серцево-судинних захворювань. Причина користі мигдалю для серця і судин — високий вміст відразу декількох взаємопов'язаних нутрієнтів.
В добавок горішки багаті рослинними флавоноїдами, які посилюють свою дію в присутності токоферолу.
Американська Асоціація Кардіологів рекомендує: «20-25 горішків мигдалю 4-5 разів на тиждень».

Мигдаль підтримує нервову систему і головний мозок

Журнал «USA Today», 2005 р, висновки Чиказького університету: «Дієта з мигдалем позитивно впливає на роботу мозку у мишей із хворобою Альцгеймера». Магній, L-карнітин, рибофлавін (вітамін В2) та інші вітаміни групи В позитивно впливають на нервову систему і запобігають зниження інтелекту. Людям з 50+ років вигідно є мигдальні горішки 3-4 рази в тиждень. Це знижує ризики розвитку старечого недоумства і хвороби Альцгеймера. Бонус — міцний сон і стабільна енергетика протягом дня.

Забезпечує здоров'я шкіри
Висока концентрація вітаміну Е і рослинних антиоксидантів (катехін, епікатехін, кверцетин, каемпферол і изорхамнетин) — вірний помічник у профілактиці раннього старіння і навіть раку шкіри. Вони дають організму силу чинити опір окислювальному стресу, в тому числі від надмірної інсоляції. Саме надмірний засмага — перший ворог шкірних покривів. А речовини благотворні для судин підтримують хорошу мікроциркуляцію. Є кровотік — є харчування — буде і довга молодість.

Гармонізує вуглеводний обмін і захищає від діабету
Мононенасичені жирні кислоти сповільнюють швидкість, з якою глюкоза надходить у кров. У поєднанні з протекцією судин і захистом від окисного стресу ми отримує від мигдалю суцільну користь для гармонії вуглеводного обміну. Рекомендована доза для дорослих — хоча б 20 штук мигдалю 3-4 рази на тиждень у групах ризику по гиперинсулинизму. На жаль, це до 60% жителів цивілізованих країн, починаючи з 35-річного віку.

Сприяє стабілізації ваги і схудненню
2003 р., Чиказький університет, мигдаль в меню худнуть жінок, 6 місяців: «У групі з включенням ядер більше зниження ваги, ІМТ, обхвату талії, % жиру і систолічного артеріального тиску». І це правда, як би дивно не здалося, враховуючи високу калорійність. Вся справа в дозі (максимум 30 грам в день!) і складі самих горіхів. Харчові волокна і мононенасичені жири дають відмінне почуття ситості від невеликого перекусу (15-20 горішків). Ці калорії не порожні, багатство вітамінів і мінералів ви вже оцінили. Після трапези не скаче інсулін, і ми спокійно чекаємо наступного прийому їжі, отримавши підживлення для серця, мозку і шкіри.
Пам'ятаєте! На будь-якій дієті 25-30 грам жиру — обов'язковий мінімум для здоров'я.
Полуденок в районі 16:00 або 2-ий сніданок — найкращий час для горіхів з користю для організму і без шкоди для фігури.


Покращує роботу кишечника
Мигдаль ощелачивает організм, що благотворно для імунітету, і забезпечує травлення жиром, який потрібен для правильного засвоєння жиророзчинних вітамінів. Харчові волокна в здорової дозуванні — ще один плюс до регулярному очищенню організму.

Живить корисну мікрофлору кишечника
Черговий бонус мигдалевих ядер в пребиотической функції. Особливо цінною вважається шкурка горішків. Інститут харчової науки та технології у Китаї в 2014 році опублікував результати цікавого дослідження. Жінки споживали по 56 грамів мигдалю протягом 8-ми тижнів. В результаті спостерігалося значне збільшення популяцій здорових бактерій (Bifidobacterium та Lactobacillus). Пребіотики — всі речовини, що поліпшують розмноження дружній мікрофлори в просвіті кишечника. Серед них добре вивчений інулін, цілющий ефект якого ми оцінили на особистому досвіді.

Профілактика раку
І знову уклін вітаміну Е, якого так багато в нашому героєві. Трошки цинку і селену і грамотне поєднання з іншими продуктами — і ми отримаємо відмінну профілактику раку через харчування. З чим вигідно поєднувати мигдаль? З продуктами, які багаті іншими антиоксидами — вітамін С, А, цинк і селен. Салат з капустою, болгарським перцем, брокколі, заправлений соусом з цитрусовим соком . Добре впишеться і омлет з яєць курячих. Нічого екзотичного, але чудово досягає мети! Здоров'я кісток і зубів Кальцій, фосфор, магній і марганець в одному флаконі — це мигдаль через призму користі для кісткової тканини. Залишилося додати вітаміни D і К. Як це зробити? Салати з листової зеленню і капустою, що-небудь кисломолочне або популярну рибку (оселедець, тріска, палтус, тунець у власному соку).

Мигдальне молоко виручає вегетаріанців, сироїдів і людей з непереносимістю молочних продуктів.

Шкоди та протипоказання
Мигдаль, як і фундук, відноситься до помірно алергенним продуктів. Алергікам варто проявляти обережність при першому вживанні і в цілому по дозування. Симптоми алергії: біль у животі, діарея, блювання, запаморочення і закладеність носа. Дози важливі і для людей з надмірною вагою. 15-20 штук в день можуть бути цілющі, а 2 щедрих жмені занадто різко збільшать добову калорійність. Часте переїдання мигдалю — прямий шлях до надмірної повноти.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
ФасовкаПакет
Користувальницькі характеристики
ВиробникВітамін
ТипВеганські продукти
Інформація для замовлення
  • Ціна: 42 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner