Кокосова олія рафінована, 125 г
42 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Немає в наявності
- +380 (96) 150-48-73магазин Вовчинецька 167
- +380 (50) 967-19-10магазин Галицька 80А
Олія кокосова 125 г.
Кокосова олія — це натуральний продукт. Олія виготовляється без використання ароматизаторів, запашників, загусників, барвників та іншої хімії. Всі корисні властивості кокосової олії закладені в неї самою природою, тому вона не потребує штучних і часто шкідливих добавок.
Чудодійні властивості кокосової олії забезпечуються такими речовинами:
- Лауринова кислота забезпечує антибактеріальну дію.
- У кокосовій олії міститься не менш ніж 50% цього природного компонента.
- Гіалуронова кислота — створює вологе середовище на поверхні шкіри.
- Триглецериди насичених жирних кислот дають змогу олії швидко вбиратися в шкіру.
Також до складу олії входять пальмітинова, каприлова, олеїнова, капринова, стеаринова, ліноленова, арахідонова, крапрова кислоти. Завдяки цьому кокосова олія є одним із найкращих зволожувальних, розм'якшувальних, поживних і захисних засобів для догляду за шкірою і волоссям.
У чистому вигляді коксову олію можна застосовувати:
— як альтернативу лосьйону. Наносити на вологу шкіру відразу після душу.
— як альтернативу крему — для живлення і зволоження шкіри.
— як засіб для засмаги — робить засмагу рівною, водночас перешкоджає зневодненню й сухості шкіри.
— як пом'якшувальний і заспокійливий засіб після епіляції, манікюру, педикюру, гоління. Робить шкіру гладкою й рівною. Надає протизапальну дію.
— як маска для волосся — живить, зволожує та відновлює волосся. Мінімізує втрати білка під час миття.
Кокосова олія покращує травлення і в такий спосіб здатна запобігти захворюванням, пов'язаним із шлунком і кишківником. Насичені жири кокосової олії мають антимікробні властивості та допомагають боротися з різними бактеріями, грибками та паразитами. Кокосова олія також допомагає засвоєнню вітамінів, мінералів і амінокислот.
- Кокосова олія можна замість вершкового додавати в картопляне пюре, макарони, ризото або гречану кашу. Влітку, у спекотну пору року, коли температура повітря перевищує 26 °C і кокосова олія не загущує, його можна використовувати для заправлення салатів.
- Випічка з кокосовою олією набагато довше може зберігати свіжість і пишність. А для прихильників смачних борошняних виробів є чудова новина: недавно проведені дослідження, виявили, що кокосова олія не відкладається в жири, а повністю засвоюється. Крім того, була виявлена приголомшлива здатність олії впливати на вагу людини. Виявляється, що споживання кокосової олії укупі зі звичайними дієтами дає змогу істотно знизити вміст вуглеводів в організмі.
Основні атрибути | |
---|---|
Вид рослинної олії | Кокосова |
Вага | 125 г |
Дія | Протизапальне |
Країна виробник | Малайзія |
Об`єм | 125 мл |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Едемський сад |
- Ціна: 42 ₴