Кероб Цикорий
- Новинка
- Новинка
- Новинка
- Натуральна спельта "Верховинка" з чорницею49 ₴Немає в наявності+380 (95) 575-58-71
- +380 (98) 727-32-23
- Натуральна спельта "Верховинка" з цикорієм49 ₴Немає в наявності+380 (95) 575-58-71
- +380 (98) 727-32-23
- Натуральная спельта "Верховинка" зі стевією54 ₴Немає в наявності+380 (95) 575-58-71
- +380 (98) 727-32-23
Застосування кероба у кулінарії
Порошок кероб є ідеальним замінником какао та цукру в шоколадних та кондитерських рецептах не тільки завдяки прийнятним вартісним характеристикам, а й органолептичним властивостям.
Порошок кероб використовується при виробництві як темної, так і білої глазурі, не змінюючи оригінального кольору та запаху кінцевого продукту.
Застосування кероба також скорочує використання цукру, оскільки природна солодкавість кероба становить 0,50-0,60 від солодкавості цукру.
У плодах ріжкового дерева міститься також речовина, яка називається «смола ріжкового дерева» або камедь ріжкового дерева, і використовується як стабілізатор і загусник. Саме завдяки цій речовині кероб, що використовується як інгредієнт, надає продукту густоти, блиску та в'язкості.