Продавець Магазин здоровых продуктов "Эдемский сад". Почувствуйте вкус здоровья! розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
794 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

ПРОДУКТИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
+380 (95) 575-58-71
+380 (98) 727-32-23

Мигдальне борошно, 200 г

99 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Мигдальне борошно, 200 г
99 
В наявностіМигдальне борошно, 200 г
+380 (95) 575-58-71
  • +380 (98) 727-32-23
+380 (95) 575-58-71
  • +380 (98) 727-32-23
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Мигдальне борошно є не що інше, як перемелений у дрібний порошок мигдальний горіх, один із найсмачніших представників горіхового 63. Останнім часом у кулінарії, а особливо в десертах, ми відкрили для себе безліч нових назв страв, що пестять слух і чудові на смак. Біскотті, французький макаронів, дружинааз, грушевий пиріг із франжипаном — рецепти всіх цих десертів містять мигдальне борошно.

Це борошно гігроскопічне, воно здатна добре поглинати та утримувати вологу. Завдяки цьому випічка з мигдалевого борошна довше зберігає свіжість і не черствіє.

Склад і корисні властивості

Калорійність мигдалевого борошна досить висока — приблизно 605 кКал на 100 грамів. Водночас це надзвичайно цінний за своїм хімічним складом продукт. У ній містяться насичені жирні кислоти, практично вся лінійка вітамінів групи B, холін, бетакаротин, кальцій, магній, фосфор, залізо, хлор, сірка, біологічно активні компоненти, антиоксиданти та фітоестрагени.

До складу мигдалевого борошна входять усі цінні компоненти свіжого горіхового ядра. Водночас вони не втрачають своїх корисних властивостей навіть після термічної обробки.

Особлива користь мигдалевого борошна полягає в тому, що він практично не містить глютену, тому на її основі можна приготувати безліч продуктів і кондитерських виробів, що підходять для чутливих до глютену людей.

Застосування

Загалом мигдальне борошно використовується в кондитерському виробництві. Без неї було б неможливим приготувати так тістечка макаруни, класичний марципан або десерт із франжипаном, що полюбилися всім. Прекрасно підходить для приготування бісквітів,  різного типу тіста, горіхового крему, цукерок і тістечок. Середземноморські кулінари часто використовують мигдальне борошно та під час приготування перших і других страв, а не тільки десертів.

На її основі можна готувати соуси, заправляти нею супи, каші, запіканки та пудинги. З додаванням мигдалевого борошна можна змінити консистенцію будь-якої страви, зробити його  густішим і поживнішим, а також надати будь-якій страві вишуканий горіхово-міндальний аромат.

Протипоказання

Мигдальне борошно — повністю готовий до вживання продукт. Вона не потребує тривалого оброблення або попереднього обсмажування. Страви з неї можна вживати практично всім, за винятком людей, які страждають на індивідуальну нестерпність продуктів із мигдалю. Також треба бути обережнішим і обмежувати кількість вживання надмірною масою тіла — продукт вельми калорієн.

Калорії, ккал:  522

Білки, г:  13,5

Жири, г:  18,5

Вуглеводи, г:  13,5

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Термін придатності12 міс
Вага0.25 кг
СкладМигдаль 100%
Користувальницькі характеристики
ВиробникЗемледар
УпаковкаПаперовий пакет
КультураМигдаль
Інформація для замовлення
  • Ціна: 99 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner