Продавець Магазин здоровых продуктов "Эдемский сад". Почувствуйте вкус здоровья! розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
794 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

ПРОДУКТИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
+380 (95) 575-58-71
+380 (98) 727-32-23
Нутове борошно "Стопудів", 500 г, фото 2

Нутове борошно "Стопудів", 500 г

46 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Нутове борошно "Стопудів", 500 г
46 
В наявностіНутове борошно "Стопудів", 500 г
+380 (95) 575-58-71
  • +380 (98) 727-32-23
+380 (95) 575-58-71
  • +380 (98) 727-32-23
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Нутова борошно, яке отримують способом подрібнення нуту (турецького гороху), має приємний горіховий смак, який добре розкривається в хлібобулочних виробах, супах і соусах. 

Це борошно має унікальний вітамінно-мінеральний склад. Крім харчових волокон, які сприяють нормалізації роботи кишківника, вона містить насичені та ненасичені жирні кислоти, що надають неоціненний вплив на організм людини. У хімічному складі внутрішнього борошна представлені: бета-каротин, вітаміни АВ1В2В5В6В9ЗЕК и РР, а також: калійкальціймагнійцинкселенмідь и марганецьзалізохлор и сіркайодмолибден, бор і ванадійолово і титан, кремній, кобальтфосфор и натрій.

У внутрішньому борошно менше калорій, ніж у будь-якому суцільному зерні або звичному для нас пшеничному борошні. А ось білка в ній набагато більше. 

Основна корисна властивість борошна з нуту — це немає глютену, що особливо важливо для людей, які страждають на целіакію, тобто нестерпністю до глютену, на який щедра злакова культура.
Приймаємо в їжу нутового борошна скорочує рівень цукру в крові та концентрацію інсуліну, також зніжає рівень загального холестерину в крови.

Борошно нутове в кулінарії

Нутове борошно вважається основою вегетаріанської кухні, тому що не тільки корисне, але й дуже поживне. З неї готують різні пелюстки, додають у тісто для випікання хліба, загущують соуси, використовують у супах і кашах. Також нутове борошно застосовують як панірування для риби, м'яса й овочів, воно не вбирає під час смаження рослинну олію, і продукт виходить із незвичайною сухою й хрусткою скоринкою, що має приємний горіховий смак.

Нутові олади з зеленню та часником
Дуже смачні, пишні оладушки з нутового борошна з куркумою, часником і зеленню! Чудово як закуска, на вечерю, на другу! До того ж такі олади урізноманітнять ваше меню під час Поста!

Інгредієнти:

  • борошно нутове — 120 г
  • борошно пшеничне — 60 г
  • сіль
  • куркума — 0,5 год. л.
  • дріжджі (швидкі) — 0,5 год л.
  • часник — 3 зубчик
  • кріп (невеликий) — 1 пучок
  • вода (тепла) — 300 мл
  • олія рослинна (для смаження)
  • сахар

Тепла вода трохи підсолодить, додати дріжджі, розмішати та залишити для запузирування хвилин на 40 у теплому місці. З'єднати обидва борошна, додати до смаку сіль, куркуму, влити воду з дріжджами та замісити тісто. Зелень і часник дрібно порубати. З'єднати порублене з тістом, розмішати. Смажити оладушки, викладаючи та розрівнюючи тісто ложкою, на розігрітій сковороді, змащеній олією. Смажити з обох боків.

Характеристики
Основні
ВиробникСто пудів
Країна виробникУкраїна
ҐатунокВищий
Термін придатності12 міс
УпаковкаПакет
Користувальницькі характеристики
КультураНут
Інформація для замовлення
  • Ціна: 46 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner