Овочевий (рослинний) варіант сала є кулінарним хітом не лише серед веганів та вегетаріанців. Основою для цього є ріпакова олія, що містить багато цінних для організму інгредієнтів. Серед них є, серед іншого, поліненасичені жирні кислоти - омега-6 та омега-3 у вигідній пропорції, рекомендованої дієтологами. Вони позитивно впливають на роботу серця і кровоносної системи, а також наш зір, вони також регулюють жировий обмін в організмі. На цьому користь ріпакової олії не закінчується, оскільки вона також містить олеїнову кислоту, яка сприяє зниженню рівня холестерину.
<Склад: цибуля, олія ріпакова, рослинні жири в різних пропорціях 64%( масло шеа, олія кокосова), текстурований соєвий білок, кармелізована цибуля*, морська сіль, спеції. *- тільки цибуля
Харчова та енергетична цінність на 100г: 1944 kJ / 472 kcal, Білки – 2,3, Жири – 49, вуглеводи – 4,3 г, сіль – 1,3 г.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Тип | Веганські продукти |
Упаковка | Скляна банка |
Кількість в упаковці | 6 шт. |
Вага | 160 г |
Термін придатності | 12 міс |
- Ціна: 89 ₴